Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Slowfood

Slowfood

Wat is slow food?

Slow food betekent letterlijk ‘langzaam voedsel’ en dit staat lijnrecht tegenover de fastfood beweging. Geen industriële productie van voedsel, maar op een duurzame en verantwoorde manier omgaan met producten. De traditionele keuken blijft hiermee behouden. De slow foodgerechten worden met heel veel geduld en liefde bereidt.

Een mooi voorbeeld van slow food is ‘pulled pork’. Dit is een groot stuk varkensschouder dat is ingewreven met diverse kruiden en urenlang op lage temperatuur wordt gegaard. Door deze langzame garing worden de smaak en de structuur van het vlees beïnvloed. Met als resultaat heerlijk mals vlees en de kruiden hebben alle tijd om goed in het vlees te trekken. Kortom; heel erg veel smaak.

Dit traditionele Amerikaanse gerecht wordt doorgaans geserveerd op een broodje met huisgemaakte koolsla en barbecue saus. Maar het smaakt ook heerlijk bij aardappelen, rijst en groenten.

Keuze uit

Maar in overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Vanaf 15 personen
Prijs op aanvraag